S'estan mostrant 2 resultats

Bases de coneixement del sistema nerviós

descàrrega lliure amb registre

Entendre per acompanyar

Càpsula de Vincles.cat, creada per Alba Cunill Gartmann, psicòloga col·legiada 17574

 

Ja tinc la contrassenya

 

Aquesta càpsula pretén apropar el coneixement sobre el sistema nerviós i transformar aquest saber en una eina que ens permeti comprendre i acompanyar millor als nostres fills i filles.
Concretament aquí exposo una teoria que ens ajuda a entendre el sistema nerviós central, el seu desenvolupament i funcionament des d’una visió simplificada i molt aplicada o aplicable.

Un advent amb consciència

descàrrega lliure amb registre

Transitar l’advent, una proposta d’acompanyament emocional

Càpsula de Vincles.cat, creada per Alba Cunill Gartmann, psicòloga col·legiada 17574

 

Ja tinc la contrassenya

 

La proposta és un viatge conscient per l’advent – les setmanes prèvies al Nadal – a través de quatre vídeos i pdf on presento breument com se celebra cada setmana des de la tradició de les escoles Waldorf i aprofito les metàfores i la referència als paisatges externs per revisar i reflexionar sobre els interns, des de les arrels fins al cel.

L’advent és un viatge de quatre setmanes que ens fa prendre consciència del pas del temps i de la idea de procés així com del trànsit cap a la foscor per acabar trobant la llum, la llum interna i el naixement de noves possibilitats.

El simbolisme del que parteixen les escoles de Rudolf Steiner crec que ajuda a connectar amb aspectes arquetípics que ens poden acompanyar en el viatge emocional i obrir portes de l’insconscient.

La meva intenció és convertir aquest viatge en quelcom que ens ajudi a reflexionar sobre com estan els diferents estrats a nivell intern i per això cada setmana proposaré, a través del vídeo o audio, algunes propostes per a revisar o reflexionar.