CADA DISSABTE DE 10 A 11.15h obrim la sala per a l’activitat de Joc conscient en família, per a infants de 9 mesos a 3 anys amb els seus progenitors.

I de 11:45 a 13h. Per a el grup de 3 a 5 anys, acompanyats dels pares/mares que vulguin participar.

Una activitat en la qual els pares i mares junt amb els seus fills es troben a la sala de psicomotricitat. On mitjançant el moviment espontani, l´experiència de compartir i explorar junts l´espai i el material, gaudiran del vincle, la comunicació, la creativitat, el joc i la presència.

Compartirem l´escolta respectuosa cap als desitjos i expressions dels infants, en una etapa vital on la mirada conscient dels pares i mares és vital per a un correcte creixement holístic dels més petits.

Aquesta proposta dóna especial importància al moviment i al joc lliure, ja que per als infants i els nadons quasi tota activitat és joc, i a través del joc ho interpreten tot. Conjuga aspectes fonamentals per al desenvolupament, ja que no només li permet satisfer les seves necessitats vitals d´acció, relació i expressió, sinó que també l´ajuda a regular les seves emocions i a simbolitzar les necessitats més internes.

També trobarem un espai per a la relaxació, el diàleg tònic-emocional i la representació, elements de plaer i contacte que afavoreixen el vincle.

En aquesta activitat, Anna Olivella del Olmo, pedagoga i psicomotricista acompanyarà als grups en aquest espai i temps compartit oferint l´experiència professional del treball psicomotriu, basat en la psicomotricitat relacional-vivenciada de Bernard Acouturier.

Què trobaran les famílies?

Trobaran la possibilitat de compartir temps valuós amb els seus fills/es, temps real i conscient, en un espai preparat i tranquil lluny de les presses del dia a dia.
Podran conèixer millor als seus petits descobrint les seves habilitats i progressos que a vegades ens passen desapercebuts.

Tindran l´oportunitat d´oferir una mirada que realment omple als infants, els permet sentir-se valorats i crear-se una estructura ferma per seguir creixent i gaudint del plaer psicomotriu.

L´espai de joc conscient en família …

No és un espai de teràpia familiar. En ocasions poden aparèixer demandes inconscients d´ajuda quan s´estan vivint situacions d´inseguretat, angoixa o malestar que es necessiten transformar. Però l´espai de joc no és el lloc adequat per a treballar-ho.

Aquesta activitat ha estat creada amb l´objectiu lúdic de gaudir, grans i petits, conjuntament del vincle, la mirada, l´escolta, el moviment, el joc i l´amor compartit.

 

Les places per a l´activitat són limitades.

Per a més informació i inscripcions podeu trucar al 695242044 o escriure’m a: albacunill@gmail.com